Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/02/2018 18:00   -   6/03/2018 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€200 για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
50
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Εξειδικευμένα
  • new
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΤΣΑ ΣΕ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ!    


Ανακαλύψτε την τέχνη της Πίτσας σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες! Tα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν  να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής της πίτσας.  


Εκπαίδευση: Θεωρητική + Πρακτική


Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00            


Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 10 άτομα 


Κόστος Διδάκτρων: €200        


Εκπαιδευτής:  Νίκος Μακρυμίχαλος


Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης 

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται σκεύη και συσκευές και πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων. Τα μαθήματα είναι πρακτικά.  Δεν παραδίδονται σημειώσεις.

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Ζύμη για Pizza - Σάλτσες 
Τεχνικές και μυστικά για την τέλεια ζύμη  (προετοιμασία)
Οι καλύτερες σάλτσες για πίτσα (salsa cruda, sugo, marinara ) 

ΜΑΘΗΜΑ 2:  Pizza 
Thin, Crispy, American style 
Παρουσίαση  ιταλικών τυριών (φοντίνα, μοτσαρέλα, γκοργκοντζόλα, προβολόνε, σκαρμότσα)
Παρουσίαση ιταλικών αλλαντικών (προσούτο, σπέκ, μορταδέλα, κουαντσιάλε, σαλάμι)
Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε  

ΜΑΘΗΜΑ 3: Focaccia, Panzerotti, Πεινιρλί 
Τεχνικές ζύμης και προζύμι
Αφράτη φοκάτσια με ταπενάντ ελιάς, μορταδέλα προβολόνε, τομάτινια και φύλλα ρόκας 
Τραγανό παντσερότι με πέστο, προσούτο, μοτσαρέλα , τομάτα 
Πενιρλί με ραγού αλά μπολονέζ 
Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε 

ΜΑΘΗΜΑ 4: Calzone, Stromboli, Pepperoni rolls
Τεχνικές ζύμης 
Καλτζόνε με πιπερονάτα και προβολόνε 
Στρομπόλι με ραγού ναπολιτέν, κοτόπουλο, παρμεζάνα, μυρωδικά
Πεπερόνι γεμιστό με σαλάμι και κρέμα τυριού 
Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε 

ΜΑΘΗΜΑ 5: Piadina
Τεχνικές ζύμης 
Ρικότα με καπνιστό σολομό και τραγανά φύλλα σαλάτας 
Καπνιστό  χοιρομέρι με κοτόπουλο, τομάτα και μοτσαρέλα
Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 

Τρ 13.02,  Τε 14.02,  Τρ 20.02,  Τρ 27.02,  Τρ 06.03  | 18:00 - 21:00

-Μόνο με προπληρωμή- 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:

*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης απο πλευράς εκπαιδευόμενου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.    

*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την θεματολογία ή τη σειρά των μαθημάτων.

*Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται.                                                                             

*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA»!