Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Δύο διάσημα γλυκά της αυστροουγγρικής Belle Epoque που τα συναντάμε κυρίως σε μεγάλες εορτές και μας ταξιδεύουν στην Βόρεια Ευρώπη. Το strudel με βάση ζύμης και γέμιση μήλου και κανέλας είναι το ιδανικό απογευματινό κέρασμα. Το Αυστριακό sacher torte που πήρε την ονομασία του από το ομώνυμο ξενοδοχείο παρασκευάζεται με βάση την σοκολάτα και αποτελεί ένα από τα πιο κλασσικά γλυκά των Χριστουγέννων που θα βρείτε παντού στην Βιέννη! Αν και η συνταγή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό από το 1930, στο μάθημα παρασκευάζουμε την πιο δημοφιλή εκδοχή της.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν