Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Πώς θα ήταν ένα μεγαλοπρεπές μενού για επίσημο δείπνο? Τι θα το έκανε έντεχνα εκτελεσμένο, ιδανικά αρωματισμένο και άψογα αποδοσμένο? Ένα μεγαλοπρεπές μαγείρεμα με απίστευτες τεχνικές σε ένα μενού 4 πιάτων που δοκιμάζει τις δυνατότητες σας στην κουζίνα. Το δείπνο ανοίγει η σούπα σπαραγγιών με γαρίδες, αυγοτάραγο και τουιγ πιπεριών, για πρώτο πιάτο παρασκευάζουμε μονοράβιολο μανιταριών με σάλτσα καρυδιών, φασκόμηλο και θυμάρι, ενώ για το κυρίως ετοιμάζουμε ζουμερό στήθος πάπιας με 5 μπαχαρικά και σάλτσα με καφέ espresso και σοκολάτας. Το δείπνο ολοκληρώνει παρφέ Gianduja με υπέροχο σιρόπι λωτού!
Εκπαιδευτής Chef: Κατσαριώτης Νίκος Πόντοι ΜΜ: 35
Minimum 6 άτομα - Maximum 10 άτομα | Με προπληρωμή
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν