Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/01/2018 18:00   -   7/02/2018 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€200 για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσάρας Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
50
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εξειδικευμένα
  • new
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης Γλυκών Εστιατορίου με ενότητες που εστιάζουν σε σημαντικές τεχνικές και δεξιότητες! Μαθαίνουμε σχετικά με την κάρτα εστιατορίου και το εδεσματολόγιο των προσφερόμενων γλυκών. Αναλύουμε τι συνιστά τα γλυκά εστιατορίου, ποια θεωρούνται πιο εμπορικά και τι μπορούμε να προσφέρουμε. Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές ψησίματος, εξασκούμαστε σε λεπτεπίλεπτες τεχνικές ανώτερου επιπέδου σε 5 μαθήματα, ιδανικά για επαγγελματίες και όχι μόνο. Tα μαθήματα είναι τεχνικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε θεμελιώδεις γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής ιδιαίτερων γλυκών εστιατορίου.


Εκπαίδευση: Θεωρητική + Πρακτική


Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 - 21:00 1            


Κόστος Διδάκτρων: €200                    


Εκπαιδευτές: Κατσάρας Γιάννης, Ζωγράφος Γιάννης, Καραφλός Νίκος


Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα 


Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. 

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται με την εγγραφή σας, για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται σκεύη και συσκευές απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων. 

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Άρωμα σοκολάτας 

Lava cake με σως σοκολάτας, παγωτό αλμυρής καραμέλας και καραμελένιο ποπ κορν
Fondant σοκολάτας με παγωτό φυστικοβούτυρο και σάλτσας ζεστής σοκολάτας

ΜΑΘΗΜΑ 2: Γεύσεις Φρούτων
Τάρτα Φρούτων του δάσους με σως σοκολάτας
Crepes Suzettes με βούτυρο και Grand Marnier

ΜΑΘΗΜΑ 3: Coffee Desserts
Υγρό κέικ πορτοκαλιού με κρέμα καρύδας, ψημένα αμύγδαλα και κομμάτια χυμώδους μάνγκο
Ιταλικό Tiramisu

ΜΑΘΗΜΑ 4: Κρέμες
Panacotta με φράουλες και βανίλια Μαδαγασκάρης
Blanc Mange με καρύδα σε τραγανό croquant

ΜΑΘΗΜΑ 5: Ξεχωριστές Γεύσεις
Savarin με βατόμουρα, ψημένα φιστίκια και φρέσκια σαντιγί
Pavlova με φράουλες και σως prosecco

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Τε 10.01, Τε 17.01, Τε 24.01, Τε 31.01, Τε 07.02 | 18:00 -21:00

-Μόνο με προπληρωμή-

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης απο πλευράς εκπαιδευόμενου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.    
*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την θεματολογία ή τη σειρά των μαθημάτων.
*Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται.                    

 *Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ»!