Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Υπέροχες γεύσεις ενός επιδορπίου ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Από coffee cake έως Χριστουγεννιάτικη πρόταση, το swiss roll μπορεί να υιοθετήσει ότι χαρακτήρα του δώσετε. Σε αυτό το μάθημα επιλέγουμε μία πρόταση αρκετά γευστική όπου θα εξασκήσουμε για την βάση τις τεχνικές biscuit και σιρόπι για το biscuit, για την γέμιση αρωματική mousse λευκής σοκολάτας και couli φρούτων του δάσους. Παράλληλα, βλέπουμε και την σοκολατένια εκδοχή με biscuit σοκολάτας, ganache σοκολάτας και mousse σοκολάτας, αλλά και σοκολατένιο glacage.
Εκπαιδευτής Chef: Καραφλός Νίκος Πόντοι ΜΜ : 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν