ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Εθνική Κουζίνα
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η μπύρα στη μαγειρική δίνει γεύση, τρυφεροποιεί, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας, γλασάρει και χαρίζει σώμα! Ωστόσο, η χρήση της απαιτεί τεχνική, ώστε να μην πικρίσει το αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως να μας χαρίσει τις γεύσεις και τις ιδιότητες της.
Η χρήση της έχει ιδιαίτερα μεγάλο εύρος που ποικίλλει από μαρινάδες και σάλτσες, σε ζύμες και χυλούς, σε φαγητά και γλυκά.
Στο μάθημα επικεντρωνόμαστε στον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύουμε τις γεύσεις της και αξιοποιούμε τις ιδιότητες της μπύρας μέσα από διαφορετικές ποικιλίες και γεύσεις.
Αναλύουμε και εξηγούμε γιατί χρησιμοποιούμε κάθε ποικιλία και τι προσδίδει στο αποτέλεσμα.
Στις τεχνικές εφαρμογές του μαθήματος:
Ψωμί με μπύρα, σοκολάτα και μπαχαρικά
Φιλέτο μόσχου σε μαρινάδα μπύρας
Κότσι αρνιού με μαύρη μπύρα και μείγμα μπαχαρικών από τις βαλκανικές χώρες (vegeta)
Γλυκάδια με σάλτσα μπύρας και καπνιστό κάρυ.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.