16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ    - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/05/2021 17:00   -   19:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 21,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Τεχνικές
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ    - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η μπύρα στη μαγειρική δίνει γεύση, τρυφεροποιεί, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας, γλασάρει και χαρίζει σώμα! Ωστόσο, η χρήση της απαιτεί τεχνική, ώστε να μην πικρίσει το αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως να μας χαρίσει τις γεύσεις και τις ιδιότητες της.

Η χρήση της έχει ιδιαίτερα μεγάλο εύρος που ποικίλλει από μαρινάδες και σάλτσες, σε ζύμες και χυλούς, σε φαγητά και γλυκά. 

Στο μάθημα επικεντρωνόμαστε στον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύουμε τις γεύσεις της και αξιοποιούμε τις ιδιότητες της μπύρας μέσα από διαφορετικές ποικιλίες και γεύσεις.

Αναλύουμε και εξηγούμε γιατί χρησιμοποιούμε κάθε ποικιλία και τι προσδίδει στο αποτέλεσμα.

Στις τεχνικές εφαρμογές του μαθήματος:

Ψωμί με μπύρα, σοκολάτα και μπαχαρικά

Φιλέτο μόσχου σε μαρινάδα μπύρας

Κότσι αρνιού με μαύρη μπύρα και μείγμα μπαχαρικών από τις βαλκανικές χώρες (vegeta)

Γλυκάδια με σάλτσα μπύρας και καπνιστό κάρυ.


Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ    - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!