16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/04/2021 17:00   -   19:30
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 19,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Φράουλα
  • Φρούτα
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ιδανική πρόταση σε ένα ρομαντικό δείπνο για επιδόρπιο. Τις ρίζες της, διεκδικούν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ το όνομά της προέρχεται από την prima μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα. 

Πρόκειται για μια τούρτα με μαρέγκα, τραγανή εξωτερικά, με κρέμα  leger, αρωμαρισμένη με grang marnier και σάλτσα κόκκκινων φρούτων και δυόσμου.

Στο μάθημα αυτό, ακολουθούμε την κλασσική συνταγή και εκπαιδευόμαστε στην τεχνική της μαρέγκας, γαρνίρουμε με φρούτα εποχής και σαντιγί.

Επιπλέον  παρασκευάζουμε éclair μαρέγκας με άρωμα καφέ και κρέμα μόκας, επικαλυμμένα με καραμελωμένα φουντούκια.


Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar  »!