ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Φράουλα
- Φρούτα
- Επίπεδο Basics
- Special Edition
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ιδανική πρόταση σε ένα ρομαντικό δείπνο για επιδόρπιο. Τις ρίζες της, διεκδικούν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ το όνομά της προέρχεται από την prima μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα.
Πρόκειται για μια τούρτα με μαρέγκα, τραγανή εξωτερικά, με κρέμα leger, αρωμαρισμένη με grang marnier και σάλτσα κόκκκινων φρούτων και δυόσμου.
Στο μάθημα αυτό, ακολουθούμε την κλασσική συνταγή και εκπαιδευόμαστε στην τεχνική της μαρέγκας, γαρνίρουμε με φρούτα εποχής και σαντιγί.
Επιπλέον παρασκευάζουμε éclair μαρέγκας με άρωμα καφέ και κρέμα μόκας, επικαλυμμένα με καραμελωμένα φουντούκια.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.