ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Κρέας
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Πανάρισμα, μία τεχνική που δίνει γεύση, υφή και προστασία στο κρέας. Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε για τους γευστικότερους τρόπους παναρίσματος σε κοτόπουλο, αλλά και τις τεχνικές για χρυσαφένιο χρώμα, ζουμερό κρέας με τραγανή επικάλυψη. Εξετάζουμε τις τεχνικές μας δυνατότητες πριν το ψήσιμο στο πανάρισμα α λ’ ανγκλέζ, α λα μιλανέζ και με βούτυρο.
Ετοιμάζουμε κοτόπουλο στήθος πανέ Κίεβου, προετοιμάζουμε κοπανάκια κοτόπουλου πάνε με μπαχαρικά, ζουμερό κοτόπουλο στήθος πανέ με γιαούρτι και κορν – φλεικς και για λαχταριστά παναρισμένα λουκουμάδακια κοτόπουλου με γραβιέρα και φρέσκια μυρωδικά.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.