ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η απόλυτη κρεατολαγνική επιλογή των Ελλήνων! Οι μπριζόλες λαιμού ανήκουν στα πιο δημοφιλή κομμάτια κρέατος και επιλέγονται γιατί είναι μαλακές λόγω υψηλής περιεκτικότητάς σε λίπος.
Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε τα πάντα για τις μπριζόλες λαιμού*. Πώς τις επιλέγουμε; Πώς γίνεται ένα κομμάτι κρέατος να μαριναριστoύν, ψηθούν ή μαγειρευτούν με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάλουν όλους τους χυμούς τους στο φαγητό?
Στις πρακτικές εφαρμογές του μαθήματος ετοιμάζουμε:
Brasato Di Maiale Al Latte, χοίρινος λαιμός ψημένος στο γάλα με φασκόμηλο και λεμόνι
Μπριζολάκια χοιρινού λαιμού με ξυνόμηλο, μπέικον και σιρόπι σφενδάμου
Χοιρινός λαιμός σωτέ με μέλι, πιπεριά και μπαχαρικά
*σε τηγάνι/σχαροτήγανο
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.