16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/02/2021 17:00   -   19:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 21,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Τεχνικές
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η απόλυτη κρεατολαγνική επιλογή των Ελλήνων! Οι μπριζόλες λαιμού ανήκουν στα πιο δημοφιλή κομμάτια κρέατος και επιλέγονται γιατί είναι μαλακές λόγω υψηλής περιεκτικότητάς σε λίπος.  

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε τα πάντα για τις μπριζόλες λαιμού*. Πώς τις επιλέγουμε; Πώς γίνεται ένα κομμάτι κρέατος να μαριναριστoύν, ψηθούν ή μαγειρευτούν με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάλουν όλους τους χυμούς τους στο φαγητό?

Στις πρακτικές εφαρμογές του μαθήματος ετοιμάζουμε:

Brasato Di Maiale Al Latte, χοίρινος λαιμός ψημένος στο γάλα με φασκόμηλο και λεμόνι 

Μπριζολάκια χοιρινού λαιμού με ξυνόμηλο, μπέικον και σιρόπι σφενδάμου

Χοιρινός λαιμός σωτέ με μέλι, πιπεριά και μπαχαρικά

*σε τηγάνι/σχαροτήγανο
 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!