TOFFEE - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Cakes
- Καραμέλα
- Επίπεδο Basics
- Σοκολάτα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εκπαιδευόμαστε στην τεχνική παρασκευή του toffee, γνωστό και ως καραμέλα βουτύρου, το οποίο έχει αμέτρητες χρήσεις σε γλυκά και το συνδυάζουμε αρμονικά σε 2 γλυκά βρετανικής προέλευσης, μία έκρηξη λιχουδιάς!
Παρουσιάζουμε, αναλύουμε και επεξηγούμε την τεχνική διαδικασία για ένα toffee και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην ζαχαροπλαστική τέχνη.
Στις πρακτικές εκτελέσεις: παρασκευάζουμε το εξαιρετικό Βρετανικό υγρό κεικ σοκολάτας, sticky toffee pudding, το οποίο καλύπτουμε με τη σάλτσα toffee και caramel brownies με την τεχνική streusel για την βάση του, brownies στην γέμισή του, επικάλυψη toffee με ξηρούς καρπούς.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.