16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/01/2021 17:00   -   19:00
ΚΟΣΤΟΣ
17€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Κρέας
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • Επίπεδο Basics
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανατολικά της Ευρώπης συναντάμε μία ομοιογένεια στα φαγητά με πιάτα που τα βρίσκουμε συχνά και στα δικά μας μεζεδοπωλεία με διαφορετικές ονομασίες! Σκοπός μας είναι να αναλύσουμε τόσο τις αυθεντικές συνταγές όσο και να βελτιώσουμε τις τεχνικές μας σε αγαπητές γεύσεις μέσα από ένα μενού τριών πιάτων: ρώσικη πατατοσαλάτα, μπουρέκι με κιμά και γεμιστό κοτόπουλο.

Η πατατοσαλάτα Olivier είναι η αυθεντική εκδοχή της δικής μας «Ρώσικης σαλάτας». Η αρχική έκδοση της σαλάτας καταγράφεται το 1860 από έναν μάγειρα βελγικής καταγωγής, τον Lucien Olivier, σεφ του Ερμιτάζ- ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Μόσχας. Αποτελεί μία σαλάτα που παρασκευάζεται κυρίως για οικογενειακά γεύματα.

Το τσεμπουρέκ με κιμά είναι ένα πολύ λεπτό τηγανιτό μπουρέκι γεμισμένο με κιμά μοσχαρίσιο ή αρνίσιο και κρεμμύδι που ωστόσο αποτελεί μία εκλεκτή νοστιμιά.

Το κοτόπουλο Κιέβου γνωστό και ως suprême de volaille à la Kiev παρασκευάζεται από φιλέτο κοτόπουλο το οποίο γεμίζεται και πανάρεται πριν ψηθεί και γίνει τραγανό απέξω και τρυφερό γεμάτο χυμούς και νοστιμιά στο εσωτερικό του. 


Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!