16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΓΑΛΛΙΚΟ & ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ      

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5/11/2020 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
ΓΑΛΛΙΚΟ & ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ      

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Προφιτερόλ, μια Γαλλική συνταγή του 17ου αιώνα περιγράφει μια σοκολατένια σούπα με αποξηραμένα μικρά γλυκά ψωμάκια.
Το γαλλικό προφιτερόλ διαφέρει αρκετά από αυτό το γλύκισμα που απολαμβάνουμε στην Ελλάδα.
Άγλυκα φρεσκοψημένα σου (pâte à choux) γεμιστά- κατά τις ζαχαροπλαστικές γραφές- με παγωτό βανίλια  και ζεστή σως σοκολάτας.
Η ελληνική εκδοχή περιλαμβάνει τα αφράτα σου, γεμισμένα με αρωματική κρέμα πατισερί και λαχταριστή σοκολατένια σως.

Σύμφωνα με τις γαλλικές περγαμηνές τα σου πρέπει να είναι τόσο μεγάλα ώστε να μην μπουκώνουν το στόμα και η κρέμα τόσο φίνα ώστε να μπορείς να απολαύσεις κάθε μπουκιά στο προφιτερόλ χωρίς να λιγωθείς.
Ένα καθαρά τεχνικό σεμινάριο, όπου θα εντρυφήσουμε σε τεχνικές και θα δούμε τις διαφορές αλλά τις ομοιότητες τους.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΓΑΛΛΙΚΟ & ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ      »!