16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

DONUTS VS CRONUTS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
8/09/2020 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Επίπεδο Basics
  • Παιδί
  • Special Edition
DONUTS VS CRONUTS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τα donuts αποτελούν αγαπημένο σνάκ για όλες τις ώρες τις ημέρας. Οι Αμερικάνοι μάλιστα έχουν αφιερώσει ολόκληρη ημέρα προς τιμήν τους ως «διεθνής ημέρα των donuts». Η προέλευση των σύγχρονων donuts με την τρύπα στη μέση δεν έχει εντοπιστεί με ακρίβεια, ενώ η προγενέστερη μορφή τους σε τηγανισμένες λωρίδες γλυκιάς ζύμης και από πάνω γλύκες γαρνιτούρες φαίνεται να έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ρώμη και στην Ελλάδα. Μαζί παρασκευάζουμε 2 διαφορετικά donuts με τις γεμίσεις τους.

Φτιάχνουμε  κλασσικό donut με άχνη και bavaroise καθώς την εκδοχή του γεμισμένο με σοκολάτα και με επικάλυψη σοκολάτας.

Συνεχίζουμε  με το γλυκό υβρίδιο cronuts μία δημιουργία του Dominique Ansel. Στο ομώνυμο κατάστημά του η κίνηση είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει περιορισμός σε 6 cronuts ανά άτομο ανά ημέρα. Mοιάζει με donuts αλλά χρησιμοποιεί την ζύμη των croissant και των danish μαζί, είναι γεμισμένο με κρέμα και επικαλυμμένο με γλάσο ή σοκολάτα.

Επιδέχεται προσθήκες από παγωτό, φρούτα, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και σερβίρεται κάθε εποχή.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «DONUTS VS CRONUTS»!