AT CHEF’S TABLE
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Κρέας
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα μενού, το οποίο έχει στόχο να μας εμπνεύσει μέσα από πιάτα αρωματικά και φρουτώδη στο τραπέζι του Chef. 3 πιάτα - 10 τεχνικές - 1 μενού έτοιμο να κατακτήσει κάθε ουρανίσκο με τις συνταγές να ποικίλουν ανάμεσα σε κλασσικές και σύγχρονες.
Στο μενού δημιουργούμε:
Σαλάτα με πανδαισία λαχανικών, κρουτόν από χαλούμι, ρινίσματα μακεδονικού χαλβά συνταιριασμένο με απάκι κοτόπουλου και βινεγκρέτ από νεκταρίνια λευκόσαρκα.
Κυρίως πιάτο αρνίσιο κότσι με φρέσκα κορόμηλα αρωματισμένο με φύλλα μέντας.
Το μενού ολοκληρώνεται με ένα ανάλαφρο επιδόρπιο παγωμένη σούπα από πεπόνι με παγωτό βανίλια και ψητά αμύγδαλα
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.