ROUX - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- coming soon
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Roux, βασική τεχνική στην μαγειρική - ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να δέσεις μια σάλτσα! Ουσιαστικά είναι η σωστή αναλογία ανάμεσα σε αλεύρι και λιπαρή ουσία αλλά και η σωστή τεχνική για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παραδοσιακά στην Γαλλία χρησιμοποιούν βούτυρο , αλλά σε άλλες χώρες μπορεί να συναντήσουμε λαρδί ή άλλο φυτικό έλαιο.
Σε αυτό το τεχνικό μάθημα θα εντρυφήσουμε και μελετήσουμε τα είδη roux σε διαφορετικές εκτελέσεις για να εκπαιδευτούμε τόσο στην εφαρμογή του όσο και στην χρήση του στην κουζίνα. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι πολύ σημαντική στην υφή που θα αποκτήσει, αλλά και στην άρτια απόδοσή του.
Για τις ανάγκες του μαθήματος ετοιμάζουμε: Σουφλέ τυριών, σουπα κρέμα και με το σκούρο roux την πολύ γνωστή σαλτσα gravy με χοιρινό κρέας.
***Το ξέρατε ότι η στάκα, το πιο διάσημο κρητικό πιάτο είναι ένα είδος roux.
Το σεμινάριο θα γίνει εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα επικοινωνίας με τον σεφ μας, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.