16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

FROM INDIA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9/09/2020 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
FROM INDIA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η Ινδική κουζίνα αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία από τοπικές και παραδοσιακές κουζίνες, που προέρχονται από την Ινδική υποήπειρο. Δεδομένης της ποικιλομορφίας του τύπου του εδάφους, του κλίματος, του πολιτισμού, των εθνοτικών ομάδων και των επαγγελμάτων, αυτές οι κουζίνες διαφέρουν ουσιαστικά μεταξύ τους και χρησιμοποιούν τοπικά καρυκεύματα, βότανα, λαχανικά και φρούτα.

Εξασκούμαστε στις γεύσεις του Ινδικού φαγητού μέσα από αρώματα και μπαχαρικά. Για τις ανάγκες του σεμιναρίου, εξασκούμαστε στις εξής πρακτικές εφαρμογές:

 Ξεκινάμε με την Ινδική εκδοχή της vegan σούπας Tarka dal. Ετοιμάζουμε με ευλαβική διάθεση τα Idli, μικρά κέικ ρυζιού με σπόρους μουστάρδας, καρότα, σταφίδες και καρύδα, γαρνιρισμένα με κόλιανδρο, αλλά και το περίφημο Ινδικό αρνάκι το οποίο μαρινάρεται σε γιαούρτι και εμπλουτίζεται με μπαχαρικά και μυρωδικά πριν ψηθεί  στοργικά στον φούρνο.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FROM INDIA»!