Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (Ι) ΙΤΑΛΙΑ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- coming soon
- Ιταλικό Φαγητό
- Επίπεδο Basics
- Ζυμαρικά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, μέρος μεγαλύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος, στο οποίο εκπαιδευόμαστε στην τέχνη των φρέσκων και χειροποίητων ζυμαρικών. Από την τεχνογνωσία των πρώτων υλών, στο ιδιαίτερο ζυμάρι και τους τρόπους ανοίγματος και προετοιμασίας των ζυμαρικών, επικεντρωνόμαστε τόσο στις τεχνικές διαδικασίες, όσο και στους τύπους των ζυμαρικών. Η βαρύτητα του σεμιναρίου είναι μεγάλη, καθώς η γνώση και η εμπειρία που αποκομίζεται τόσο από την κατανόηση της τεχνικής δημιουργίας του ζυμαριού όσο και από τις εφαρμογές στην κουζίνα, δίνει τα φόντα για εξαιρετικές μαγειρικές παρασκευές.
Στις πρακτικές εφαρμογές του σεμιναρίου, εκτελούμε 6 διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και ανακαλύπτουμε πώς μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με μοναδικά πιάτα. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά με διαφορετικές ζύμες:
Με ζύμη σιμιγδαλιού ετοιμάζουμε τα περίφημα cavatelli και τα ρουστικ lorighittas
Με ζύμη αυγού παρασκευάζουμε fusilli Al ferretto (παρόμοια με τα σκιουφιχτά), τα πολύ δημιουργικά garganelli, τα κλασσικά farfalle και τέλος τα μαύρα από μελάνι σουπιάς fettuccine.
Τα ζυμαρικά ετοιμάζονται με τις συνοδευτικές σάλτσες τους και σερβίρονται ανάλογα.
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
-->Ανακαλύψτε το Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΑ (α΄μέρος) και (β΄μέρος)
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.