ΑΥΓΑ
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Αυγά
- Very Popular
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα από τα πιο βασικά μαθήματα της μαγειρικής Τέχνης.
Έχει ιδιαιτερότητες τόσο στις τεχνικές παρασκευές του, όσο και ως μέσο δεσίματος (liaison) σε σάλτσες. Κόβει εύκολα, δεν συντηρείται, απαιτεί συγκεκριμένες θερμοκρασίες για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και θέλει γνώση στην χρήση του.
Παρασκευές αυγων: Από την αρχή μέχρι το τέλος (ανατομία του αυγού, πως διακρίνουμε πόσο φρέσκο είναι ένα αυγό, θρεπτική αξία, φτιάχνουμε και αναλύουμε βασικές παρασκευές όπως αυγά ποσέ, αυγά σκράμπλ, αυγά στο τηγάνι με βούτυρο και νερό (basted), αυγά στον ατμό για τέλειο ξεφλούδισμα, βασικές τεχνικές ομελέτας, frittata με διάφορους τρόπους.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.