16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΟΠΕΣ Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/06/2020 15:00   -   17:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 19,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος και Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • coming soon
  • Κοπές
  • Επίπεδο Basics
  • Ταχύρυθμα
  • Τεχνικές
ΚΟΠΕΣ Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα σεμινάριο που μας εκπαιδεύει στη σωστή χρήση μαχαιριού και στις τεχνικές κοπής. Απαντάει σε καίρια ερωτήματα όπως ποια είναι τα διαφορετικά είδη των μαχαιριών, αλλά και πώς τα χειριζόμαστε. Επίσης, μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές κοπής, βήμα προς βήμα, με την φιλοσοφία της επαγγελματικής γαστρονομίας. Γιατί ομοιόμορφη κοπή οδηγεί σε ομοιόμορφο μαγείρεμα.

Στις κοπές παρουσιάζονταςι: καρέ, ροδέλες,  hache, emince, a la paysanne, escalope, julienne, brunoise, concasser, chiffonade κ.α

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα αλληλεπίδραση  με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας. Στο υλικό του σεμιναρίου που λαμβάνετε, αποστέλλεται και ο οδηγός χρήσης μαχαιριών.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΟΠΕΣ Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!