LES GATEAUX BLANCS
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας και πάντα δημιουργεί την αίσθηση ότι αυτό που δοκιμάζουμε είναι ισορροπημένο μέσα στην απλότητα του.
Ένα σεμινάριο με 3 επιδόρπια που ξυπνούν συναισθήματα, γεύσεις minimal και κομψές υφές.
Almond cream cake, για τους λάτρεις του αμυγδάλου. Βουτυρένια γεύση σε συνδυασμό με το ραφιναρισμένο άρωμα του αμυγδάλου.
Lemon mascarpone cake, με έντονο το άρωμα του λεμονιού στο cake και στην απαλή κρέμα με τυρί μασκαρπόνε.
White chocolate cake, όταν η λευκή σοκολάτα συναντά τα φρούτα και το ανάλαφρο παντεσπάνι.
Ένα μάθημα που προτείνεται σε επαγγελματίες στον χώρο εστίασης.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.