16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

IZAKAYA  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/01/2020 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • new
IZAKAYA  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

H Ιαπωνία είναι το μοναδικό μέρος στον πλανήτη που καταφέρνει να συνδυάσει τέλεια την εξέλιξη με την παράδοση, τους Samurai και τις Geishas με τους Anime Magna και τις Kogal.  Η Κουζίνα όμως διατηρεί ακόμα τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και το φαγητό είναι μία ολόκληρη τελετουργία που το ένα πιάτο διακατέχεται το άλλο σε υφές και γεύσεις. 

Εκπαιδευόμαστε σε 4 διαφορετικά είδη Ιαπωνικού φαγητού που θα απολαμβάναμε σε μία Izakaya (gastro-pub): Η κλασσική miso soup (σούπα με σόγια, φύκια και tofu) δεν λείπει ποτέ από κανένα γεύμα μιας και είναι το πιάτο που καθαρίζει τον οργανισμό και τον οδηγεί σε μία γαστρονομική διέγερση. Ετοιμάζουμε kaki age (κρεμμύδια, καρότο, σπαράγγια) για ορεκτικό με τα τηγανιτά λαχανικά να γίνονται τραγανές μπουκιές στο στόμα και gyoza με γαρίδες, τα βραστά γεμιστά dumplings με γέμιση γαρίδας. Οι κοτολέτες tonkatsu είναι τηγανητό παναρισμένο χοιρινό, πολύ ζουμερό, που σερβίρεται σε curry ρύζι.  
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «IZAKAYA  »!