ΚΟΡΩΝΑ
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Κρέας
- Επίπεδο Advanced
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξαιρετικά εντυπωσιακό, μοναδικά γευστικό, η κορώνα αρνιού αποτελεί μία τεχνική της Γαλλικής Γαστρονομίας.
Από τον σιδηρόδρομο του αρνιού, ένα μοναδικό κομμάτι κρέατος, μαθαίνουμε το γαλλικό δέσιμο πριν το ψήσιμο, ετοιμάζουμε την γαρνιτούρα που θα το συνοδέψει, ψήνουμε σε ιδανικές θερμοκρασίες και περιχύνουμε με χειροποίητες σάλτσες.
Συνήθως γαρνίρεται εσωτερικά με γέμιση ρυζιού, συκωτάκια, κιμά, κουκουνάρι, σάλτσα τυριού και λαχανικά βουτύρου.
Ένα δεξιοτεχνικό μάθημα που εντυπωσιάζει τόσο τεχνικά, όσο οπτικά και γευστικά!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.