NIKKEI CUISINE
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Εξειδικευμένα
- Επίπεδο Mastering
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Συνδυάζοντας την Ιαπωνική υπεροχή με το Περουβιανό παιχνίδισμα, η Κουζίνα Nikkei άφησε το στίγμα της σε όλο τον κόσμο. Η γαστρονομική παράδοση του Περού είναι ένα μωσαϊκό διαφόρων πολιτιστικών επιρροών που σάρωσαν τη Νότια Αμερική.
Μια τέτοια πολιτισμική επιρροή ήταν ο συνδυασμός Iαπωνικής και Περουβιανής κουζίνας που αναστάτωσε τον μαγειρικό κόσμο. Nikkei σημαίνει απλά "της Ιαπωνίας" και περιγράφει την ιαπωνική διασπορά σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα όμως υποδηλώνει ένα μοναδικό Περουβιανό φαινόμενο, την Κουζίνα που αναπτύχθηκε εκεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών από πρώτες, δεύτερες και τρίτες γενιές Ιαπώνων μαγείρων.
Οι δύο Κουζίνες δημιούργησαν πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες φινετσάτες γεύσεις που αμέσως έγιναν αποδεκτές σε όλον τον κόσμο.
Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο να εξειδικεύσει και εμπλουτίσει τις γνώσεις στην Κουζίνα Nikkei μέσα από τις πιο δημοφιλείς παρασκευές και τεχνικές.
Επιπλέον, παρέχει εξαιρετικές ιδέες σε επαγγελματίες για fusion προσαρμογές στις Ελληνικές γεύσεις.
Πιο αναλυτικά εξετάζουμε υλικά, τεχνικές και παρασκευές όπως:
Chifa | Αji | Causas
Ceviche | Tirandito | Causa Rellena
El Barranquino
Suspiro ala limena (επιδόρπιο)
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 4 ωρών και συμπεριλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές με συνταγές και παρουσίαση.
Στο τέλος χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και θεωρητικές και πρακτικές σημειώσεις μαθήματος.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης.
Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο δεν πραγματοποιείται εξαργύρωση πόντων.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.