16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΠΡΙΖΟΛΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4/12/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
ΜΠΡΙΖΟΛΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Πώς γίνεται ένα κομμάτι κρέατος να μαριναριστεί, ψηθεί ή μαγειρευτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μαλακώσουν οι ίνες του και να βγάλει όλους τους χυμούς του στο φαγητό? Εκπαιδευόμαστε σε μυστικά ανάλογα με το είδος κρέατος που επιλέγουμε.

Για την πρακτική εφαρμογή του μαθήματος ετοιμάζουμε 3 είδη μπριζόλας και αντιμετωπίζουμε τον διαφορετικό τρόπο ψησίματος, αλλά και τις γευστικές τους ιδιαιτερότητες:  μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα εσπρέσο,  χοιρινές λαιμού μαριναρισμένες σε άλμη φέτας και αρνιού με σάλτσα μέντας και γιαούρτι. Μαθαίνουμε επιπλέον τους βαθμούς ψησίματος και εξετάζουμε τις σάλτσες που χαρίζουν τις γεύσεις τους σε κάθε μπριζόλα. Συνοδεύουμε με τομάτινια γλασε, πουρέ φινοκιο με κάρδαμο και γλυκάνισο και ελιόψωμο

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΠΡΙΖΟΛΑ»!