16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

XMAS JOY

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
20/12/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Special Edition
XMAS JOY

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μενού με κοσμοπολίτικη προέλευση και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Συνταγές κλασσικής μαγειρικής που εξυπηρετούν ένα μενού για οποιαδήποτε περίσταση όσο απαιτητικές και αν είναι οι συνθήκες.  
 
Σε χειμωνιάτικο τόνο το μενού ανοίγει η σούπα βελουτέ κάστανου με τις έντονα αμυλούχες γεύσεις της και την βελούδινη υφή της. Τις γεύσεις δένουν τα χειροποίητα ραβιόλι παντζαριού που αποτελούν ένα μοναδικό ορεκτικό. Στο μάθημα αυτό κόβουμε και απλώνουμε ζυμάρι ράβιολας και  γεμίζουμε με ψητά φουντούκια, με κρέμα σκόρδου και απαλή mousse κατσικίσιου τυριού. Ετοιμάζουμε για κυρίως το κλασσικό χοιρομέρι, ψημένο στους χυμούς του κρέατος μαζί με κυδώνια και cocotte Χριστουγεννιάτικων λαχανικών.  
 
Το μενού χαρακτηρίζεται και ξεχωρίζει από τις υπέροχες ψητές umami μυρωδιές που αποδίδει κατά το μαγείρεμα του και που φυσικά παραπέμπουν σε ζεστές χειμωνιάτικές νότες. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «XMAS JOY»!