16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

MOKATINES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/11/2019 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
29,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 19,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35 ή 20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Cakes
  • Επίπεδο Advanced
MOKATINES

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Με βάση τον καφέ και την τεχνική διαδικασία της μόκα, ετοιμάζουμε το απόλυτο επιδόρπιο για ενήλικες! Με μόνο 3 διαδικασίες στην εκτέλεσή του, μπορεί το συγκεκριμένο επιδόρπιο να φαίνεται εύκολο, ωστόσο η απόδοσή απαιτεί πρωτύτερη ζαχαροπλαστική γνώση. 

Αποτελείται από ελαφρύ ζενουάζ, βουτυρόκρεμα με βάση τον καφέ και μοναδικό γλασάζ μόκας. Στα δύσκολα σημεία του σεμιναρίου ο συνδυασμός χρόνου και θερμοκρασίας, αφού το γλασάζ απαιτεί συγκεκριμένο τρόπο εκτέλεσης για να καλύψει έντεχνα το κέικ. Το ίδιο και η βουτυρόκρεμα η οποία πρακτικά θέλει την ζάχαρη να φτάνει στους 121°C για να αποκτήσει συγκεκριμένη υφή και να δημιουργηθεί μία “μαλακή μπάλα”. Ετοιμάζουμε επιπλέον γλάσο φρούτων για να δώσει την φρουτένια γεύση στην γλυκόπικρη αίσθηση καφέ. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MOKATINES»!