16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CHATEAUBRIAND

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9/11/2019 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,00€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Επίπεδο Advanced
  • Special Edition
CHATEAUBRIAND

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικό φιλέτο μόσχου που πρέπει να ψηθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να προσφέρει όλους τους εσωτερικούς χυμούς του. Σερβίρεται σχεδόν πάντα για 2 και συνοδεύεται κλασσικά με σως Bearnaise ενώ αποτελεί ό,τι πιο γευστικό έχει δώσει η μαγειρική τέχνη.  Ένα μάθημα που σας μαθαίνει τις σημαντικότερες τεχνικές για να ψήσετε ένα καλό φιλέτο κρέατος, όπως το filet mignon, καθώς επίσης πώς το σερβίρουμε, αλλά και πως δημιουργούμε την κλασσική σως. 
 
Όπως φημολογείται, το όνομα του προέρχεται από έναν Γάλλο αριστοκράτη και Πρέσβη στην Αγγλία εν ονόματι François-René de Chateaubriand, του οποίου ο Chef, το 1822, δημιούργησε την συγκεκριμένη μαγειρική τεχνική προκειμένου να ικανοποιήσει τις γευστικές του ορέξεις. Λόγω της δεξιοτεχνίας που χρειάζεται και του κόστους του, πλέον δεν σερβίρεται στα εστιατόρια, ούτε διδάσκεται σε σχολές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHATEAUBRIAND»!