16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PHYLLO

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
6/12/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρτοποιία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Αρτοποιία
  • Ελληνικές Συνταγές
  • Επίπεδο Basics
  • Σε Επανάληψη
PHYLLO

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η πίτα είναι το φαγητό της ανάγκης, το (σχετικά) γρήγορο στην παρασκευή φαγητό, το φαγητό που μπορείς να πάρεις έξω από το σπίτι και να το καταναλώσεις εύκολα στο χώρο δουλειάς, στο χωράφι. Έτσι, γεννήθηκε – από μία ανάγκη – ο πλούτος της Ελλάδας σε πίτες. Η μαγεία τους όμως έγκειται στο φύλλο…

Μία διαδικασία την οποία ο Chef παρουσιάζει κατά το μάθημα και εσείς εκτελείτε, τόσο στην τεχνική του φύλλου, όσο και στην ιδιαιτερότητα που παρουσιάζουν οι γεμίσεις.

Ανοίγουμε 3 διαφορετικά φύλλα  χρησιμοποιώντας 3 συνταγές… με γάλα, γιαούρτι και με βούτυρο. Θα φτιάξουμε μια κλασσική γέμιση με κιμά, μια γέμιση που θυμίζει Ελλάδα με τυρί, ελιές, τομάτα και μυρωδικά και μια γέμιση κολοκυθιού.

Εκπαιδευόμαστε μέσω της πρακτικής σε απολαυστικές πίτες με χειροποίητο φύλλο.  

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PHYLLO»!