ΛΑΧΑΝΟ-ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ντολμάς ή σαρμάς, είναι φαγητό που ανήκεις την οικογένεια πιάτων με τυλιχτά φύλλα που γεμίζονται. Οι ντολμάδες, αποτελούν μία συνταγή που είναι διαδεδομένη σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και τις Αραβικές χώρες, ενώ η λέξη υποδηλώνει το γέμισμα και χρησιμοποιούν διαφορετικά φύλλα στις γεμίσεις. Στο μάθημα αυτό επικεντρωνόμαστε στους Ελληνικούς λαχανοντολμάδες, ένα μαγειρευτό φαγητό που απαιτεί μαεστρία για την άψογη εκτέλεσή του.
Το λάχανο θέλει προετοιμασία, σωστό δίπλωμα και μαγείρεμα. Δοκιμάζουμε δύο διαφορετικές γεμίσεις με ρύζι και κιμά τους απολαμβάνουμε με αυγολέμονο ή σε σάλτσα τομάτας στην κατσαρόλα και στο φούρνο.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.