16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CAVIAR

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
31/10/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Very Popular
  • Dining
  • Gourmet
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
CAVIAR

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Από τις γαστρονομικές κοσμικότητες στον μαγειρικό προοδευτισμό, το χαβιάρι είναι και θα είναι για πάντα ένα είδος που παραπέμπει προκλητικά στην απόλυτη φινέτσα της Κουζίνας! 
 
Εκπαιδευόμαστε πώς να ξεχωρίζουμε το πραγματικό χαβιάρι από προϊόντα συναφή, αλλά και πώς να χρησιμοποιούμε την γευστική του ανωτερότητα χωρίς να απογειώνουμε το κόστος ενός γεύματος.
Στο σεμινάριο αυτό εξασκούμαστε στις μαγειρικές διαδικασίες και ανακαλύπτουμε εκλεκτά εδέσματα που συναντώνται σε εστιατόρια με 3*** Michelin.
 
Ετοιμάζουμε χτένια με χαβιάρι, μάνγκο και shisho sauce και νεαρές φύτρες, πάπια nigiri ψημένη a point με φλόγιστρο σε sushi rice γαρνιρισμένο με πέρλες από χαβιάρι και καραβίδα ποσαρισμένη σε βούτυρο με μους χαβιάρι. 
 
Το μάθημα συνοδεύει Ρωσική Vodka 

Ζητούμε την κατανόηση σας: Τα φρέσκα και νωπά είδη ενδέχεται να τροποποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες του καιρού 

Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CAVIAR»!