16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

JAPANESE MENU

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
20/09/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Ιαπωνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
JAPANESE MENU

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ζήστε την εμπειρία ενός μοναδικού μαθήματος που θα σας ταξιδέψει στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιαπωνίας βασίζεται στο ρύζι με μεγάλη έμφαση στα εποχιακά συστατικά. Το 2011 η Ιαπωνία ξεπέρασε τη Γαλλία σε αριθμό εστιατορίων με αστέρι Michelin, χάρη στις εξαιρετικές τεχνικές στην Κουζίνα της και την αυστηρότητα στις συνταγές της.

Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε τις απαραίτητες τεχνικές Ιαπωνικής Κουζίνας που προσφέρουν ιδέες και εφαρμογές για fusion δημιουργίες. Tempura γαρίδας, Ramen με χοιρινό και Salmon Teriyaki με γιαπωνέζικο ρύζι, σπανάκι και αβοκάντο είναι γεύσεις που θα γνωρίσετε και απολαύσετε! 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «JAPANESE MENU»!