16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

MONTE-CARLO

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3/07/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
MONTE-CARLO

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Eξαιρετικό μενού το οποίο  μας ταξιδεύει από την Αθήνα στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο.  Το μάθημα επικεντρώνεται σε γεύσεις εκλεπτυσμένες που θα συναντήσουμε κατά μήκος  της Γαλλικής Ριβιέρας. 

Εμπνεόμαστε από την φινέτσα της πόλης και δημιουργούμε ένα μενού 3 πιάτων. Τις γεύσεις μας ανοίγει το Risotto in Beaulieu sur Mer style, ένα πιάτο από το “Royal Riviera” που δανείζεται τις γεύσεις του από τις κανθαρέλες.

Συνεχίζουμε με  τρυφερό μοσχαρίσιο μάγουλο σερβιρισμένο με ελαφρώς πικάντικο πουρέ πατάτας αρωματισμένο με σέλερι και τραγανό φινόκιο όπως σερβίρεται αυθεντικά στο  “Tenuta Buonamico”, δίνοντάς το έναυσμα για περισσότερες γαστρονομικές δημιουργίες.

Το μενού ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο Queen’s Millefeuille υπό την συνοδεία παγωτού Dulcey chantilly & salted caramel με φρέσκα βατόμουρα. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MONTE-CARLO»!