16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CHOCOLATE ORANGE BISCUIT REVISITED

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
6/06/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 49,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Επίπεδο Mastering
  • Σοκολάτα
CHOCOLATE ORANGE BISCUIT REVISITED

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μοναδικό επιδόρπιο, τόσο επιτηδευμένο, όσο και απόλυτα τεχνικό! Το biscuit revisited συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές και ενδιάμεσες στρώσεις που προσθέτουν μία γευστική ανωτερότητα και συγκαταλέγουν το επιδόρπιο ανάμεσα στα εξαιρετικά entremets.

Το επιδόρπιο αποτελείται από 2 κομμάτια: ένα εσωτερικό που είναι και ο κορμός των γεύσεων και ένα εξωτερικό που συγκρατεί και δίνει τραγανή υφή στο γλυκό. Εκπαιδευόμαστε στην τεχνική για financier φουντουκιού, το οποίο γεμίζεται με ένα φινετσάτο κρεμώ πορτοκάλιου, αλλά και με τον συνδυασμό της μους πραλίνας με την σοκολάτα γάλακτος. Το τραγανό μπισκότο έχει βάση το μοναδικό τόνκα και την πραλίνα, ενώ αγκαλιάζει εξωτερικά τις γεύσεις του entremet.

Ένας κλασσικός συνδυασμός σε ένα μοντέρνο επιδόρπιο. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CHOCOLATE ORANGE BISCUIT REVISITED»!