16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/04/2019 10:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20 ή 16
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Ελληνικές Συνταγές
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα από τα πιο παραδοσιακά ορεκτικά της Ελληνικής Κουζίνας… τόσο παραδοσιακό, όσο και αρχαιότροπο! Αναφορές (ανεπιβεβαίωτες) θέλουν την Θεά Ήρα να απεικονίζεται στο δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα, τρώγοντας γιαπράκια μέσα από το τσουκάλι. Η παρασκευή γεμίσματος φύλλου συναντάται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία και Μέση Ανατολή, αλλά τα τυλιχτά με αμπελόφυλλο αποτελούν αγαπημένο έδεσμα της χώρας μας.

Για τις ανάγκες του μαθήματος ετοιμάζουμε την κλασσική τεχνική τυλίγματος και μαγειρέματος με ρύζι το οποίο αρωματίζεται από τα διάφορα μυρωδικά, προστίθεται κουκουνάρι και συνοδεύεται με σως γιαουρτιού. Επιπλέον, ανακαλύπτουμε μία σύγχρονη εκδοχή όπου το ρύζι εμπλουτίζεται με θαλασσινά και το αμπελόφυλλο αντικαθίσταται με κινέζικο λάχανο για να μας δώσει ένα εξαιρετικό ορεκτικό!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ»!