PASTA FORMAGGIO
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Ξεχωριστές Γεύσεις
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξαιρετικό μάθημα όπου η Ιταλική Pasta γίνεται αντικείμενο μαγειρικής λιτότητας και γευστικού πλούτου! Οι αντιθέσεις αυτές οφείλονται καθαρά στην μαγειρική δεξιοτεχνία να μπορέσει ο Chef να ενσωματώσει τις γεύσεις του τυριού σε μία ιδιότυπη σάλτσα από πολύ απλά υλικά.
Στο spaghetti alfredo alla Scrofa ανακαλύπτουμε πόσο απλή είναι η συνταγή έναντι του μοναδικού τρόπου παρασκευής όπου το άμυλο των ζυμαρικών ανακατεύεται με το βούτυρου και δένει με το τυρί, ενώ το cacio e pepe απαιτεί την αφομοίωση του κρασιού στο βούτυρο την προσθήκη πεκορίνο και παρμεζάνας πριν το καρύκευμα με πιπέρι.
Και η mezzanote είναι καθαρά η μακαρονάδα των ξενύχτηδων η οποία σερβίρεται κατά τα μεσάνυχτα… γευστικά θέλει ελαιόλαδο, σκόρδο, παρμεζάνα ή πεκορίνο, μαϊντανό και ζωμό!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.