16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/03/2019 10:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Προκόπης Καρακατσάνης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35 ή 20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα πιάτο Ελληνικής Κουζίνας, τόσο παραδοσιακό όσο και μοντέρνο, όπου παρουσιάζεται η κλασσική συνταγή του μπακαλιάρου με την σκορδαλιά σε πλήρη αρμονία, αλλά και η αντίστοιχη δημιουργική της εκδοχή.

Από το ιδανικό κουρκούτι για τον μπακαλιάρο και το τέλειο ψήσιμό του μέχρι την σκορδαλιά με μαύρο σκόρδο. Το μαύρο σκόρδο που διαφέρει από το ακατέργαστο λευκό έχει την ιδιότητα να χαρίζει τις ιδιότητες του (είναι πιο μαλακό, γλυκό και με μικρή οξύτητα, ενώ διατηρεί ένα ελαφρύ άρωμα σκόρδου) στην χαρακτηριστική σκορδαλιά. Στις τεχνικές του μαθήματος και το έντεχνο ταρταρ μπακαλιάρου που συμπληρώνει γευστικά με την ανωτερότητά του ένα γεύμα.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ»!