ΓΥΡΟΣ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η τέχνη του γύρου μας έφτασε από τους πρόσφυγες της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης όταν οι ίδιοι επεξεργάζονταν το «αιρετικό» χοιρινό σε υπέροχα λαχταριστά κομμάτια κρέατος ψημένα σε σούβλες πριν το σερβίρουν. Στο σεμινάριο παρουσιάζεται η επιλογή του χοιρινού κρέατος και οι τεχνικές επεξεργασίας του, το μαρινάρισμα και το ελαφρύ καρύκευμά που απαιτείται για να γίνει λαχταριστή κάθε μερίδα μέχρι το στήσιμο σε σούβλα για ομοιόμορφο ψήσιμο. Στα εκπαιδευτικά πλαίσια του μαθήματος μαθαίνουμε επιπλέον για εναλλακτικά κρέατα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπό τη μορφή γύρου, αλλά και τα νόστιμα συνοδευτικά του. |
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.