16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/02/2019 11:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
100€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Τσατσάκης Βασίλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Ψάρι
  • Επίπεδο Mastering
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εκσυγχρονισμένα δημιουργικά πιάτα με επίκεντρο τα θαλασσινά, την ευσυνείδητη χρήση τους στην Κουζίνα, την γευστική ανωτερότητα των τεχνικών και την διαφοροποίηση τους σε ένα μενού. Από την χρήση των υλικών, στην δημιουργικότητα των συνταγών έως την εξαιρετική αποτύπωση της εντοπιότητας σε ένα μενού που δίνει δυνατότητες βράβευσης!

Στο σεμινάριο αυτό ανακαλύπτουμε διαφορετικά θαλασσινά και πώς μπορούμε να προσδώσουμε την μέγιστη αξία σε ένα μενού.

Ορεκτικό: Λευκός και μαύρος ταραμάς revisitee με αυγοτάραχο

Σούπα: Ελληνική Gazpacho με μύδια, καπνιστό χέλι και λάδι από θυμάρι

Κυρίως 1ο πιάτο: Χταπόδι ψητό με μέλι τρούφας, κρέμα πράσου και πουρέ καλαμπόκι

Κυρίως 2ο πιάτο: Κριθαρότο με μελάνι σουπιάς και κιμά καλαμάρι

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ»!