ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Ψάρι
- Επίπεδο Mastering
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εκσυγχρονισμένα δημιουργικά πιάτα με επίκεντρο τα θαλασσινά, την ευσυνείδητη χρήση τους στην Κουζίνα, την γευστική ανωτερότητα των τεχνικών και την διαφοροποίηση τους σε ένα μενού. Από την χρήση των υλικών, στην δημιουργικότητα των συνταγών έως την εξαιρετική αποτύπωση της εντοπιότητας σε ένα μενού που δίνει δυνατότητες βράβευσης!
Στο σεμινάριο αυτό ανακαλύπτουμε διαφορετικά θαλασσινά και πώς μπορούμε να προσδώσουμε την μέγιστη αξία σε ένα μενού.
Ορεκτικό: Λευκός και μαύρος ταραμάς revisitee με αυγοτάραχο
Σούπα: Ελληνική Gazpacho με μύδια, καπνιστό χέλι και λάδι από θυμάρι
Κυρίως 1ο πιάτο: Χταπόδι ψητό με μέλι τρούφας, κρέμα πράσου και πουρέ καλαμπόκι
Κυρίως 2ο πιάτο: Κριθαρότο με μελάνι σουπιάς και κιμά καλαμάρι
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.