16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΗΛΟΠΙΤΑ: ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΚΔΟΧΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/01/2019 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20 ή 16
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Επίπεδο Basics
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
ΜΗΛΟΠΙΤΑ: ΚΛΑΣΣΙΚΗ  ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΚΔΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

 Ένα κλασσικό γλυκό παρασκεύασμα από βάση τάρτας γεμισμένη με μήλα κομμένα ανάλογα με την συνταγή που ακολουθείται και πασπαλισμένα με ζάχαρη. Κλειστή, ανοιχτή, αναποδογυρισμένη, κραμπλ, οι παραλλαγές της είναι πολλές όπως και τα γαρνιρίσματά της.
 
Στο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε την απόδοσή της μέσα από δύο εκδοχές: την κλασσική και μία πιο μοντέρνα εκδοχή. Για την κλασσική ακολουθούμε την ζύμη τάρτας με τα κομμένα μήλα σε φέτες σε ανοιχτή τάρτα ενώ για την σύγχρονη δημιουργική παρασκευή ετοιμάζουμε μία tarte tatin όπως αυτή προτείνεται από τον παγκόσμιο ζαχαροπλάστη Emanuel Ryon.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΗΛΟΠΙΤΑ: ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΚΔΟΧΗ»!