16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

KOUIGN AMANN - PAIN AU LAIT

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16/01/2019 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
KOUIGN AMANN - PAIN AU LAIT

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Kouign amann, ποτέ δεν ξεχνάς την γεύση από το καραμελωμένο και βουτυρένιο kouign amann. Εκπαιδευόμαστε στην τεχνική της σφολιάτας και στο σωστό (και ιδιαίτερο) ψήσιμο της για να μας δώσει αυτό το υπέροχο γλύκισμα.

Το πρώτο kouign amann χρονολογείται από το 1860, αλλά έγινε πολύ γνωστό το 2014 από το The Great British Bake Off.

Επιπλέον, παρασκευάζουμε Pains au lait, αφράτα γλυκά με ζύμη παρόμοια με του brioche. Η τεχνική είναι στο τέλειο φούσκωμα και στην ανάλαφρη γεύση. Μπορούν να σταθούν μόνα τους ή με διάφορες γεμίσεις.

Εμείς τα γεμίζουμε με πραλίνα φιστίκι, που χαρακτηρίζεταιι από την έντονη γεύση της.
Μια καινούργια ιδέα για επαγγελματίες και καταστήματα εστίασης.        

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «KOUIGN AMANN - PAIN AU LAIT»!