BRITTANY
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/01/2019 17:00
-
21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€
για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα από τα πιο γνωστά γλυκά του Emmanuel Hamon. Βασική τεχνική είναι το pain de gene, ένα μπισκουί που χαρακτηριστικό του είναι η ελάχιστη ποσότητα αλευριού και η χρήση πούδρας αμυγδάλου. Λέγεται ότι εφευρέθηκε στην πολιορκία των Γαλλικών δυνάμεων στη Γένοβα το 1800, όταν οι κάτοικοι της πόλης επιβίωσαν με τα αμύγδαλα. Ο Γάλλος chef Fauvel, το ονόμασε «το κέικ της Αμβροσίας».
Η τεχνική της tatin μήλου, η κρέμα καραμέλα με αλατισμένου βούτυρο, η μους σοκολάτα και η σως καραμέλα είναι οι τεχνικές που συνθέτουν το γλυκό αυτό. Προτείνεται για επαγγελματίες.
Πείτε μας το στόχο σας
Είμαι:
και θέλω να:
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.