ΖΕΣΤΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Δύο ζεστές σάλτσες που μετατρέπουν απλά υλικά σε εξαιρετικά εδέσματα! Η γνώση τους και η άψογη εκτέλεσή τους συγκαταλέγονται στις τεχνικές που πρέπει κάποιος να τις κάνει master. Λέγονται σάλτσες βουτύρου γιατί δημιουργήθηκαν για να δίνουν λιπαρότητα, ειδικά σε κρέατα που έχουν χαμηλά λιπαρά.
Η Hollandaise (Ολανδέζ) και η Béarnaise (Μπεαρνέζ) θέλουν τρία πράγματα για να γίνουν: reduction στα υγρά, κρόκους αυγών και βούτυρο clarifie. Αυτές οι δύο εκπληκτικές σάλτσες μαζί με τα παράγωγά τους συνοδεύουν κρέατα πρώτης κατηγορίες, φιλέτα, entrecote, filet mignon. Στο μάθημα ανακαλύπτουμε την άψογη απόδοσή τους μέσα από πρακτικές εφαρμογές.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.