16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΖΕΣΤΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/01/2019 10:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35 ή 20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Τεχνικές
ΖΕΣΤΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Δύο ζεστές σάλτσες που μετατρέπουν απλά υλικά σε εξαιρετικά εδέσματα! Η γνώση τους και η άψογη εκτέλεσή τους συγκαταλέγονται στις τεχνικές που πρέπει κάποιος να τις κάνει master. Λέγονται σάλτσες βουτύρου γιατί δημιουργήθηκαν για να δίνουν λιπαρότητα, ειδικά σε κρέατα που έχουν χαμηλά λιπαρά.

Η Hollandaise (Ολανδέζ) και η Béarnaise (Μπεαρνέζ) θέλουν τρία πράγματα για να γίνουν: reduction στα υγρά, κρόκους αυγών και βούτυρο clarifie. Αυτές οι δύο εκπληκτικές σάλτσες μαζί με τα παράγωγά τους  συνοδεύουν κρέατα πρώτης κατηγορίες, φιλέτα, entrecote, filet mignon. Στο μάθημα ανακαλύπτουμε την άψογη απόδοσή τους μέσα από πρακτικές εφαρμογές.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΖΕΣΤΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ»!