16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ Ι (demonstration)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/01/2019 11:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Τσατσάκης Βασίλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Special Edition
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ  Ι (demonstration)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικό σεμινάριο υψηλών τεχνικών για ψάρι σε δύο σεμινάρια (Ι και ΙΙ). Από το φιλετάρισμα, στην διαχείριση στο μαγείρεμα, τις γαρνιτούρες και το άψογο plating για την τελική παρουσίαση του πιάτου. Μεσογειακές γεύσεις και παιχνίδισμα υλικών που ισορροπούν ανάμεσα σε Ελληνικές γεύσεις και την επαγγελματική ικανότητα του Chef Βασίλη Τσατσάκη (εστιατόρια ΑΔΟΛΟ, ΨΑΡΑΔΕΣ) να κεντρίζει τον ουρανίσκο. 

Στο σεμινάριο ανακαλύπτουμε 4 διαφορετικά πιάτα με λευκόσαρκα ψάρια ανοιχτών θαλασσών σε πρωταγωνιστικό ρόλο να αναδομούνται και ανασυντίθενται για να αποδώσουν εξαιρετικές γεύσεις: 

Φιλέτο μπαρμπούνι ψημένο σε μυρωδικά με ψητό πράσο (λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά, στρογγυλό)
Φιλέτο λαβράκι με 3 υφές κουνουπιδιού και κρέμα σχοινόπρασο (λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά, στρογγυλό ψάρι)
Πεσκανδρίτσα φρικασέ με παντζαρόφυλλα και τραγανές αγκινάρες (λευκόσαρκο, στρογγυλό ψάρι)
Μπακαλιάρος καπνιστός ποσέ σε κρόκο Κοζάνης (λευκόσαρκο, χωρίς λιπαρά, στρογγυλό ψάρι)

Δείτε εδώ το 2ο σεμινάριο.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ Ι (demonstration)»!