16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CULINARY EXCELLENCE: PLATING TECHNIQUES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/01/2019 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
55€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Special Edition
CULINARY EXCELLENCE: PLATING TECHNIQUES

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τεχνικό σεμινάριο το οποίο ασχολείται με την οργάνωση και τις τεχνικές για plating. Από τις παγκόσμιες τάσεις, στους στόχους και την οργάνωση του χώρου σε παραδείγματα διάσημων Chef. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δομήσει με ποιους τρόπους μπορούμε να «στήσουμε» ένα πιάτο ούτως ώστε να ξυπνάει μία γευστική εμπειρία!

Το σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη: ένα θεωρητικό (30’) στο οποίο εκπαιδευόμαστε σε όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν το plating παγκοσμίως, αλλά και πώς ένας επαγγελματίας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την γνώση για να δημιουργήσει εξαιρετικά πιάτα ανάλογα με τους στόχους του.  Το πρακτικό (3 ώρες) μέρος του σεμιναρίου εφαρμόζει τις βασικές αρχές του plating σε ένα εξαιρετικό μενού με διαφορετικά είδη και υφές.  

Amuse Bouche: Bloody Mary Revisitee 
Appetizer: Από το Βουνό στη Θάλασσα: Χτένι-χταπόδι-ψαρονέφρι
Main: New Style Italian: Spaghetti cacio e pepe & αυγό ποσέ με πιπέρι sichuan
Dessert: Éclair au lavande

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CULINARY EXCELLENCE: PLATING TECHNIQUES»!