RED APPLE ENTREMET
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα μοναδικό, καλοσχηματισμένο κόκκινο μήλο σε επιδόρπιο όπου κάθε στρώση αποτελεί και μία ξεχωριστή τεχνική.
Στο σύνολό του το Red Apple Entremet χαρίζει έναν εξαιρετικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων! Σύνθετο μάθημα, όπου παρουσιάζονται τεχνικές όπως το jelly κόκκινου μήλου, η κονφιτούρα μήλου, η μους μήλου, καθώς και η βάση genoise με μήλο αμύγδαλα.
Το μήλο δένει το κατακόκκινο glazing για να ολοκληρώσει αυτή την μοναδική δημιουργία.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.