TRUFFLES (3 TEXNIKES 1 MENOY)
- Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο διάσημος γαστρονόμος Anthelme Brillat-Savarin αποκαλούσε τις τρούφες τα «διαμάντια της κουζίνας». ‘Ενα τόσο μοναδικό υλικό που δεν είναι τίποτα άλλο από μύκητες, παράσιτα της φύσης που φυτρώνουν σε υγρές περιοχές και προσκολλώνται σε δέντρα και φυτά για να επιβιώσουν. Αυτή όμως η μοναδική συνήθειά τους, χαρίζει την πολυπλοκότητα στα αρώματα και τις γεύσεις τους, μαζί με σεξουαλικές ορμόνες που αναδύουν έντονα. Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει αυτά τα αρώματα σαν μια μυρωδιά από «άλλον κόσμο» με σκοτεινά δάση, αρχαίες φυλές, νύμφες και μυθικά τέρατα.
Ένα εξαιρετικό μενού που βασίζεται στις αγαπημένες τρούφες και κάνει κάθε πιάτο τόσο ιδιαίτερο όσο αυτό το σπάνιο προϊόν!
Cappuccino μαύρης τρούφας | Μοσχαράκι με σως Perigourdine | Ψητό brie με σως τρούφας
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ:35
Minimum 6 άτομα - Maximum 10 άτομα | Με προπληρωμή
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.