ΓΑΛΛΙΚΑ ÉCLAIR
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- coming soon
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα γλύκισμα που αγαπήθηκε στο Παρίσι και ερμηνεύτηκε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην χώρα μας. Εμείς εκπαιδευόμαστε στην ζύμη του, το ιδιαίτερο και προσεχτικό κόψιμο της, το ψήσιμο και δοκιμάζουμε διαφορετικές γεμίσεις που θα συγκινήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ολοκληρώνουμε με διαφορετικές και ιδιαίτερες επικαλύψεις. Εξασκούμαστε σε εκλαίρ σοκολάτας, ξηρών καρπών και φρούτων του δάσους. Η τεχνική αυτή αποτελεί τις βάσεις της ζαχαροπλαστικής.
Εκπαιδευτής Chef: Ζωγράφος Γιάννης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.