fbpx
Πώς να κλείσετε ένα μάθημα;
(+30) 210 9882378

Πώς να κλείσετε ένα μάθημα;

Δυνατότητα συμμετοχής στο μάθημα μαγειρικής έως 12 άτομα ανά χώρο. Κάποια μαθήματα έχουν μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 8 άτομα, ανάλογο κόστος και απαιτούμενη προπληρωμή, ώστε οι εκπαιδευτές μας να μπορούν να αφιερώσουν την κατάλληλη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα και να έχει εξασφαλιστεί η προμήθεια των α υλών. Αυτό σημαίνει για εσάς καλύτερη εκμάθηση των τεχνικών και μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση ακύρωση της θέσης δεν συνίσταται σε επιστροφή χρημάτων.

Ωράριο Λειτουργίας: 09:30-21:00 | Ωράριο Γραμματείας: 10:00-21:00

Τα μαθήματα ξεκινούν την προγραμματισμένη ώρα. Παρακαλούμε για την προσέλευσή σας 15 λεπτά νωρίτερα ώστε να έχετε χρόνο να τακτοποιηθείτε.

Τρόποι Κράτησης & Πληρωμής

  • Ηλεκτρονικά

    Δηλώνετε την συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στο www.mathimatamageirikis.gr μέσω της ειδική φόρμας κράτησης και πραγματοποιείτε την πληρωμή σας άμεσα, μέσω Paypal, πιστωτικής κάρτας ή cash card. Το σύστημά μας θα σας αποστείλει αυτοματοποιημένο μήνυμα επιτυχούς κράτησης. Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε το μάθημα σας, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Το περιβάλλον στο οποίο γίνονται όλες οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα ή cash card είναι απολύτως ασφαλές (3D Secure) και διαχειρίζεται κατευθείαν από την Εθνική Τράπεζα. Γι’ αυτό κατά την πρώτη σας συναλλαγή, η τράπεζα θα σας πιστοποιήσει για να μην έχετε καμία αμφιβολία! Σε περίπτωση που η κάρτα σας έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ασφαλών αγορών (3D Secured MasterCard & Verified by VISA), θα μεταφερθείτε αυτόματα (redirection) στην ιστοσελίδα (website) της εκδότριας Τράπεζας, όπου θα εισάγετε τον μυστικό κωδικό σας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα μεταφερθείτε εκ νέου (directed) στη παρούσα ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.
    Για ποσά άνω των €300, η πληρωμή με πιστωτική κάρτα σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό με μέχρι 6 δόσεις.

 

  • Στο χώρο μας με προκράτηση
    Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ηλεκτρονική σας κράτηση μπορείτε να μας καλείτε στο 2109882378 ή να κάνετε προκράτηση στο χώρο μας, με μετρητά αλλά και με κάρτα, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-21.00. Σε κάθε περίπτωση η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μαθήματος (στο χώρο μας ή με κατάθεση σε τράπεζα).

 

  • Τράπεζα


Αν επιθυμείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης:

ΕΘΝΙΚΗ: 53320060659, Δικαιούχοι: FOOD ISSUES ΕΕ
ΙΒΑΝ GR78 0110 5330 0000 5332 0060 659

EUROBANK: 00260251570201007244, Δικαιούχοι: FOOD ISSUES ΕΕ
ΙΒΑΝ GR27 0260 2510 0005 7020 1007 244

Παρακαλούμε αποστείλετέ μας με email το καταθετήριο.


Όροι
Ακυρώσεις μέχρι και 2 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μαθήματος, έχουν επιστροφή της αξίας του ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δεν πραγματοποιείται επιστροφή, ούτε μεταφορά του ποσού σε άλλο μάθημα.
Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται με υπαιτιότητα της εταιρείας, έχουν επιστροφή της αξίας του μαθήματος ή μεταφορά σε επόμενο μάθημα.

Προσοχή: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε όλα τα μαθήματα, γι’ αυτό σας προτείνουμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας έγκαιρα.

Τα μαθήματα μαγειρικής διεξάγονται με κράτηση θέσης και χρεώνονται για κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβληματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση συνταγών που έχουν δημιουργηθεί από τους Chefs μας.

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch