fbpx
Ταξίδια
(+30) 210 9882378

Ταξίδια

Τι θα ήταν η Γαλλική Κουζίνα χωρίς την Νορμανδία… Η Κουζίνα της Νορμανδίας έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην Διεθνή Γαστρονομία, κυρίως γιατί φημίζεται για πολλά προϊόντα με σήμα κατατεθέν της περιοχής!

Ανάμεσα από τους ουρανοξύστες που προκαλούν ένα υψοφοβικό δέος και τις neon βιτρίνες της πόλης, το Τόκυο έχει χαρακτηριστεί η πόλη των καλύτερων bars. 

Ιταλική Ριβιέρα: που θα μείνετε και τι πρέπει να επισκεφθείτε!

μικρές κοντινές αποδράσεις σε Ιτέα, Γαλαξίδι και Ερατεινή. Ιδανικός συνδυασμός για το καλοκαίρι αφού οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον πολιτισμικής σημασίας, θέα ως εκεί που φτάνουν τα μάτια και σε πολύ κοντινή απόσταση θάλασσα και όμορφα χωριά.

Il fiore di Levante: Προικισμένη με φυσικές καλλονές, η Ζάκυνθος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί του Ιονίου.

Κοντινός προορισμός για εκείνους τους weekenders που τους αρέσει να συνδυάζουν τα πολιτιστικά δρώμενα, την διασκέδαση και το καλό φαγητό. Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, ο ιστορικός τόπος της Πελοποννήσου προσφέρεται για μπάνιο σε κοσμικές παραλίες, ρομαντικές βόλτες και φεστιβαλικές νύχτες.

Το νησί του Κέφαλου... Κάθε μεριά της θάλασσας, κάθε της γης κομμάτι, οι μακρυνές οι ριζαμιές, τα κούφαλα, τα σπήλια σαν όλα να εζωντάνευαν, να εβγάναν όλ` αντάμα, με χίλιες διάφορες φωνές και με παιγνίδια χίλια, ενός γλυκύτατου σκοπού το μαγεμένο θάμα.  Λορέντζος Μαβίλης

Ακολουθώντας το δρόμο του κρασιού...

Ένας προορισμός για όσους ενδιαφέρονται να συνδυάσουν τη γνώση για τα κρασιά της Βόρειας Ιταλίας με τις αμέτρητες επιλογές τουρισμού!

Ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις...

130 χλμ χρυσής άμμου, φημισμένες ιαματικές πηγές, ξεχωριστά δασικά και περιβαλλοντικά οικοσυστήματα, σπουδαίας ιστορικότητας, θρησκευτικά κτίρια και μια αξιοζήλευτη τουριστική υποδομή καθιστούν την Δυτ. Πελοπόννησο, τη νέα Riviera της Βαλκανικής Χερσονήσου. Η πανέμορφη Ηλεία με τον τεράστιο αρχαιολογικό της πλούτο και το απέραντο γαλάζιο των θαλασσών της, είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία γνώσης, διακοπών και ξεκούρασης σε μια γη που ανέδειξε τους Ολυμπιακούς αγώνες και έγινε σημείο αναφοράς στην φιλοξενία και την συναδέλφωση των λαών.

Στην φιλόξενη Κύπρο, τη νήσο που γεννήθηκε η Θεά Αφροδίτη, μια ιστορική περιοχή, έναν χώρο που συνυπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία να επισκεφθείτε, νααπολαύσετε και να ζήσετε κάθε εποχή, θα αισθανθείτε σα να γυρίσατε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής και πάνω σε σημαντικό εμπορικό δρόμο της Μεσογείου, η Κύπρος αποτελεί το τρίτο σε μέγεθος νησί της ευρύτερης περιοχής. Κάθε περιοχή της αποτελεί βασικό τουριστικό, εμπορικό και επαγγελματικό προορισμό.

Σελίδα 1 από 3

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch