Άρθρα
(+30) 210 9882378

Άρθρα

Ίσως η αγαπημένη καλοκαιρινή μας συνήθεια είναι η χαλάρωση στη βεράντα. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει σπίτι που να μην κάνει bbq στο μπαλκόνι, αφού ως γνωστό το ψήσιμο φέρνει την παρέα πιο κοντά.

Εξάλλου οι άνδρες περίμεναν όλο το χρόνο για να επιδείξουν τις ικανότητές τους στη σχάρα. Τέσσερα προϊόντα έρχονται ως πρόταση να νοστιμίσουν κάθε αξιότιμη προσπάθειάς σας για το πιο ζουμερό κομμάτι!

Έχετε καλέσει τους φίλους στο σπίτι για ένα bbq party , είστε έτοιμοι να φορέσετε την ποδιά σας και να ψήσετε το εξαιρετικό κομμάτι κρέατος που αγοράσατε με τόση λαχτάρα. Πριν αρχίσετε να παλεύετε πάνω από μία φωτιά που δεν ανάβει, βρείτε το στυλ που ταιριάζει στο προφίλ σας για να ψήνετε εύκολα και άνετα!

Το ψήσιμο στη σχάρα και το barbeque, αποτελούν δύο από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μαγειρέματος, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ τους.

Η επιλογή του σωστού κομματιού κρέατος για ψήσιμο θα αναδείξει όχι μόνο τις γεύσεις του, αλλά και την μαεστρία σας στο ψήσιμο.

Αν καταναλώνετε συχνά κρέας, καλό είναι να έχετε τις καλύτερες σχέσεις με τον κρεοπώλη της γειτονιάς, μιας και εκείνος μπορεί να σας φιλετάρει τα κρεατικά που επιλέξατε.

Το ψήσιμο ξεκινάει με το σωστό και ασφαλές άναμμα της φωτιάς, διατηρεί την θερμοκρασία με τον συνεχή ανεφοδιασμό με υλικά και χαρίζει γεύσεις με το αρωμάτισμα.

Για όλες τις παραπάνω ενέργειες θα χρειαστείτε υλικά και εργαλεία για το προσάναμμα, την ανάφλεξη, τον ανεφοδιασμό και το αρωμάτισμα.

Η προσεχτική επιλογή τους, θα σας βοηθήσει στο σωστό και μερακλίδικο ψήσιμο και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε καλύτερα τα κρεατικά σας, παρέα με μία παγωμένη  μπύρα.

Συνώνυμο του μερακλίδικου ψησίματος είναι το bbq με κάρβουνα. Ο λόγος είναι γιατί το κάρβουνο ή ξυλοκάρβουνο καίει σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες από το υγραέριο, καπνίζοντας ελαφρώς τα κρεατικά, χαρίζοντας αυθεντικές γεύσεις bbq.

Το ψήσιμο θέλει το μεράκι του, από το μαρινάρισμα και το καρύκευμα έως το σερβίρισμα. Τα μπαχαρικά και τα εποχικά, ευωδιαστά μυρωδικά είναι τα αρτύματα που θα αρωματίσουν τα κρέατα σας κατά το ψήσιμο, δίνοντας έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο τραπέζι.

Το ψήσιμο θέλει το μεράκι του, από το μαρινάρισμα και το καρύκευμα έως το σερβίρισμα. Τα μπαχαρικά και τα εποχικά, ευωδιαστά μυρωδικά είναι τα αρτύματα που θα αρωματίσουν τα κρέατα σας κατά το ψήσιμο, δίνοντας έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο τραπέζι.

 

Την απολαμβάνουμε παγωμένη όμως αποτελεί και ένα εξαιρετικό υλικό για να μαγειρέψει κανείς χάρη στην γεύση και τις ιδιότητές της.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και είμαστε εδώ να σας συμβουλεύσουμε για ένα τέλειο καλοκαιρινό bbq party!

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch